≡ Menu

Moeller S42

De Moeller S42 is een kleurverdiepende impregneer die de opname van water en vuil verminderd. De S42 trekt de de kleur van de natuursteen op waardoor het karakter van de steen nog meer gaat spreken. Zeker bij hardsteen geeft dit een mooi effect, omdat de fossielen door de Moeller S42 nog beter zichtbaar worden in de hardsteen. Uw hardsteen vloer gaat hierdoor meer leven.

Het aanbrengen van de Moeller S42

Het aanbrengen van de Moeller S42 is gemakkelijk zelf te doen. Het enige wat u nodig heeft is een zachte kwast, roller of een schone doek. Heeft u een hardsteen vloer, gebruik dan bij voorkeur een schone doek. Zo voorkomt u dat er teveel S42 op de tegels blijft liggen.

Let er ook op dat de vloerverwarming uit staat en dat de vloer afgekoeld is tot zijn natuurlijke temperatuur voor je begint met impregneren!

Na het aanbrengen van de Moeller S42

Na het aan brengen van de Moeller S42 kunt u verschillende producten gaan gebruiken voor uw onderhoud. Als u een hardsteen vloer heeft, kunt u het beste een Boenzeep gebruiken als standaard onderhoud. U gebruikt deze Boenzeep 1 keer per maand 1 dopje door uw dweilwater. Op deze manier blijft u uw hardsteen vloer voeden met de juiste oliën en behoud u de kwaliteit van uw vloer.

Heeft u interesse in een van de bovenstaande producten? U vind deze producten in onze webwinkel.

by John

Goedkoophardsteen.nl is de chinees hardsteen specialist van Nederland. John en Mitchel staan voor u klaar voor al uw vragen over natuursteen.

3 comments… add one
 1. Wij hebben onlangs een chinees hardsteen buitenterras laten aanleggen, maar nu vinden wij de blauwe tint van de tegels te overheersend bij droog weer. Is een kleurverdiepend inpregneermiddel de aangewezen methode om de blauwe tint te verdrijven naar meer antraciet of heeft dit niet het gewenste effect.

  Graag uw mening

  Reply
  1. Hoi Jan

   De kleurverdiepende impregneer is inderdaad een optie. Maar ik moet eerlijk zeggen dat dit niet altijd goed werkt. Doordat de toplaag afgesloten wordt, kan het vocht uit de grond niet meer naar boven weg. Dit geeft soms vlekken.

   Wij raden onze klanten altijd aan Boenzeep te gebruiken. Gewoon een scheutje mengen met heet water en over het terras kiepen. Dit voed niet alleen de stenen, maar werkt ook wel wat kleurverdiepend.

   U vind de Boenzeep in onze webwinkel.

   Gr. John

   Reply
 2. Hallo,

  Na het veranderen van onze woonkamer stoor ik mij aan de slijtage plekken op onze Chinees hardstenen vloer, die de eetkamerstoelen hebben achter gelaten. Wat kan ik hier het beste mee doen?

  Groetjes Simone

  Reply

Leave a Comment