≡ Menu

Moeller R55

Moeller R55 is een reinigingsmiddel dat speciaal ontwikkeld is voor oppervlakken van natuursteen / kunststeen. Moeller R55 verwijdert bouwvervuiling, dispersiekleuren, zelfglanzende lagen en resten van oude onderhoudsproducten zonder de natuurlijke zoet of polijstlagen aan te tasten.

Moeller R55 gebruiken

Als je de Moeller R55 gaat gebruiken dien je eerst de vloerverwarming uit te schakelen en de vloer af te laten koelen tot zijn natuurlijke temperatuur. Vermeng vervolgens de Moeller R55 met warm water in een mengverhouding van 1:2 tot 1:10 (dit is afhankelijk van de vervuiling). Met dit mengsel dient u de vloer goed te schrobben. U kunt dit doen met een schrobber, spons, borstel of geschikte pad. Laat de R55 vervolgens ca. 10 min. intrekken (niet indrogen!). Schrob de vloer nog eens na en neem de vloer daarna meerdere malen af met enkel schoon warm water.

Bij ernstige vervuiling kunt u vlekken eerst voorbehandelen met pure Moeller R55.

Na het reinigen met Moeller R55

Nadat u de vloer geheel gereinigd heeft kunt u de vloer eventueel gaan behandelen. Hier zijn meerdere middelen voor.

1. Moeller S34

2. Moeller S42

3. Boenzeep

Ook zijn er pakketten verkrijgbaar waar alles in zit wat u nodig heeft voor het schoonmaken, behandelen en onderhouden van uw vloer.

by John

Goedkoophardsteen.nl is de chinees hardsteen specialist van Nederland. John en Mitchel staan voor u klaar voor al uw vragen over natuursteen.

0 comments… add one

Leave a Comment