≡ Menu

Chinees Hardsteen Douchebak

Als u kiest voor Chinees hardsteen in uw badkamer, kiest u voor sfeer. Chinees hardsteen is namelijk een echt sfeer product. Daarnaast is Chinees Hardsteen tijdloos.

Naast alleen een Chinees hardsteen vloer voor uw badkamer kunt u ook kiezen voor een Chinees hardsteen douchebak. Een Chinees hardsteen douchebak sluit mooi aan op uw vloer. En zorgt voor nog meer karakter in uw badkamer. Goedkoophardsteen.nl verkoopt Chinees hardsteen douchebakken van 90x90x5. Deze douchebakken zijn gezoet. En voorzien van een gat voor de afvoer.

Waarom gezoet?

Het voordeel van een gezoete hardsteen douchebak is dat de toplaag mooi glad is geschuurd, waardoor de kleuren en structuur van de steen mooi naar voren komen. Toch wordt tijdens het zoet proces de toplaag niet geheel afgesloten. Hierdoor is een gezoete Chinees hardsteen douche bak een stuk minder glad dan bijv. een gepolijste hardsteen douche bak. En zeker niet gladder dan een kunststof douchebak.

Chinees hardsteen douchebak behandelen

Bij het gebruik van Chinees hardsteen in een natte ruimte raden wij altijd aan de Chinees hardsteen te impregneren met Moeller S34. Met deze zelfde impregneer kunt u ook de Chinees hardsteen douchebak impregneren. Deze impregneer zorgt ervoor dat het water niet in de hardsteen trekt.

Belangrijk: Hardsteen kan niet tegen zuren en / of  sterke chemische schoonmaak middellen. Zelfs na het impregneren dient u voorzichtig te zijn met deze schoonmaakmiddelen. Gebruik bij voorkeur schoonmaakmiddelen waarop aangegeven wordt dat deze geschikt zijn voor natuursteen.

by John

Goedkoophardsteen.nl is de chinees hardsteen specialist van Nederland. John en Mitchel staan voor u klaar voor al uw vragen over natuursteen.

0 comments… add one

Leave a Comment